Maskiner og utstyr

Plaststøpemaskiner

Vi har et bredt utvalg av høytrykksmaskiner og lavtrykksmaskiner og kan produsere små produkt fra under 100g til store produkt på over 100kg i både stive og fleksible PUR-skum med ulik egenvekt, integralskum, solid PU og NORSelast.

NORSelast blir produsert på flerkomponentmaskiner skreddersydd for optimalisering av egenskapene på materialet.

Maskinene logger kontinuerlig data fra produksjonen som gir oss god kontroll på kvaliteten.

Overflatebehandling

Vi tilbyr bearbeiding og lakkering av støpte produkter, noe som gir meget god finish på sluttproduktet. Vi kan også legge elektrisk ledende lakk eller metallisere plastoverflaten for å oppnå skjerming eller elektrostatisk beskyttelse. Vi har også lang erfaring med in mould coating (IMC) på komponenter i fleksible integralskum.

Engineering

Vi benytter Mastercam som DAK-verktøy for å lage 3D-modeller og tegninger.

Vi har CNC-styrt maskineringssenter med høy presisjon for utarbeiding av former/plugger eller prototyper og modeller. Vi har sveiserobot og rørbøyer og tilbyr komplekse hybridprodukt, produktutvikling og komplette prosjekt i samarbeid med kunde.

Testing optimalisering og dokumentasjon

Vi benytter varmekammer for kontrollert etterherding av støpte komponenter for å sikre den beste kvaliteten på sluttresultatet.

For mekanisk testing og dokumentasjon på produktegenskaper har vi muligheten å presse opptil 60 tonn og strekke 5 tonn. Vi tilbyr også testing og dokumentasjon utover dette dersom det er ønskelig gjennom godt samarbeid med blant annet SINTEF, Norner, Firda VGS og Covestro.